Вести

РЕДОВНИ САСТАНАК ОПШТИНСКОГ ОДБОРА

У просторијама наше странке, одржан је редовни састанак Општинског одбора СНС Параћин. Отворен је излагањем једног од повереника нашег одбора, Здравка Михића, тако да је сам почетак био посвећен усаглашавању закључака са претходног састанка и усвајању дневног реда за вечерашњи.

Састанак је представљао својеврсни резиме рада у протеклом периоду и анализу оствареног учинка. Рекапитулирани су утисци са низа одржаних седница Месних одбора, а конструктиван дијалог је допринео изналажењу решења за поједина питања. Присутним повереницима Месних одбора придружили су се и чланови Уније младих, чиме је на обострано задовољство створена једна уникатна синергија, спој различитих идеја, искуства и младости. Сматрамо да је једна од препознатљивости Српске напредне странке управо та отвореност ка свим члановима, подстицај за самоиницијативу, али и одговоран приступ сопственом раду и самоевалуација.
У сарадњи са нашим координаторима, члановима Извршног и Главног одбора странке, Дарком Јовановићем и Далибором Шћекићем, утаначили смо стратегију рада у наредном периоду. Српска напредна странка је у потпуности свесна тежине ситуације у којој се Параћин налази, и закључили смо да само општа мобилизација свих наших људских и професионалних потенцијала, пружање максимума увек и свуда, може допринети не само нашој победи, него пре свега победи Параћина.