Саопштења

Отворено писмо председнику Александру Вучићу

Поштовани председниче Вучићу ми, општински одбор Српске напредне странке у Параћину, желимо да Вам поручимо само једну ствар : За нас сте Ви и само Ви председник наше странкe. Овде смо због Вас и Ваше политике, политике мира, политике економског развитка и политике суверене Србије.

Саопштење члана ГО СНС Владимира Милићевића

Велика туга, вечерас је у Београду, изненада, у 56. години, преминула Ксенија Вучић. Сјајан новинар, велики професионалац у свом послу. У име општинског одбора Српске напредне странке Параћин и своје лично име, најискреније саучешће председнику Александару Вучићу , Милици и Данилу.

Саопштење ОО СНС Параћин

По ко зна који пут криминалне групе планирају да изврше атентат на председника Србије Александра Вучића. Информације пристигле из Еуропола су указивале на то да се спремао атентат на председника Александра Вучића, што само потврђује да се активности криминалних група из региона појачавају.

ПОВЕРЕНИШТВО СНС ПАРАЋИН ОСУЂУЈЕ ПОЛИТИКУ ПРЕТЊИ И ЛИНЧА

Повереништво Српске напредне странке Параћин, најоштрије осуђује најновији скандалозни, вандалски чин претњи председнику Србије Александру Вучићу, од стране осведоченог фашисте и лидера тзв. ''Савеза за Србију'', Бошка Обрадовића.