Вести

БАДЊИ ДАН У ПАРАЋИНУ

Општински одбор Српске напредне странке у Параћину данас је традиционално прославио Бадњи дан заједно са својим члановима, симпатизерима и суграђанима. Такође, био је постављен штанд у центру града где су активисти Српске напредне странке делили промо материјал суграђанима.

БОЖИЋНЕ РАДОСТИ

Општински одбор Српске напредне странке у Параћину традиционално прославља Божић и божићне празнике са својим члановима, симпатизерима и суграђанима.

ШТАНД СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

Данас је одржанм штан Српске напредне странке у Параћину на улазу у Цветну пијацу. Функционери и активисти Српске напредне странке Параћин искористили су прилику да попричају са својим суграђанима и поделе промо материјал.

ШТАНД СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У ПАРАЋИНУ

Данас је био постављен штанд Српске напредне странке Параћин на улазу у Цветну пијацу. Грађани су имали прилике да разговарају са функционерима и активистима СНС о свим текућим темама. Дељен је и информативни и промо материјал, у виду информатора и упаљача.

РАДНИ САСТАНАК САВЕТА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ

У Јагодини је одржан радни састанак Савета за информисање Централне Србије. Присуствовали су координатори ИО, повереници градских и општинских одбора, општински, градски и регионални координатори. Састанак је прошао у радној и конструктивној атмосфери.

МИНИСТАРКА ЗДРАВЉА ДАНАС У ПАРАЋИНУ

Министарка здравља др Даница Грујичић је након обиласка параћинске Опште болнице заједно са представницима локалне самоуправе кренула у обилазак свих параћинских сеоских амбуланти. Повод за посету параћинској Општој болници био је пуштање у рад новог скенера.

 

ПОСЕТА ПРЕМИЈЕРКЕ АНЕ БРНАБИЋ СРПСКОЈ ФАБРИЦИ СТАКЛА

Данас је премијерка Ана Брнабић посетила Параћин и Српску фабрику стакла. Премијерка се обратила присутнима и најавила велика улагања и капиталне инвестиције : "Очекујем да ћемо ускоро моћи и да јавно кажемо која је то мултинационална компанија-инвестотор која долази да отвори своју производњу у Параћину.

Pages