Вести

ШТАНДОВИ УНИЈЕ МЛАДИХ НА ДВЕ ЛОКАЦИЈЕ У ГРАДУ

Грађанима Параћина су потребна нова радна места, веће плате, путеви, боље школе, више места у вртићима, функционална локална самоуправа, а не политика без резултата, лажна обећања, афере, и више пута поновљена празна прича.

КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ САВЕТА ЗА ПОЉОПРИВРЕДУ

Општина Параћин има 50 365 ха пољопривредног земљишта од тога 33 511 ха обрадиве површине а 16 854 ха под шумом. Мере подршке локалне самоуправе Општине Параћин за текућу 2019. које су директно усмерене пољопривредним газдинствима,односно пољопривредницима износи свега 3 000 000 динара.

РЕДОВНИ САСТАНАК МЕСНОГ ОДБОРА ГОРЊА МУТНИЦА

У просторијама Дома културе, одржан је редовни састанак Месног одбора Горња Мутница. Уз присуство повереника наше странке, Весне Петровић и Новице Марковића, секретара Предрага Милошевића, и координатора нашег одбора, чланова Извршног и Главног одбора странке, Дарка Јовановића и Далибора Шћекића.

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

Општински одбор Српске напредне странке Параћин, најоштрије осуђује синоћни покушај опозиције и њиховог лидера Бошка Обрадовића да спрече долазак председника Србије Александра Вучића у зграду РТС-а.

ШТАНДОВИ УНИЈЕ МЛАДИХ У СИКИРИЦИ И СТРИЖИ

У Стрижи и Сикирици, активисти Уније младих Српске напредне странке Параћин, наишли су на топлу добродошлицу и велики број људи. На штандовима , наши омладинци су провели време у разговору са мештанима, који су увидели суштинску бригу наше странке и резултате које смо остварили.

ШТАНД УНИЈЕ МЛАДИХ У ЦЕНТРУ ГРАДА

Јуче су активисти Уније младих Српске напредне странке Параћин, провели још једну суботу у дружењу са грађанима Параћина. Много позитивне енергије, ведрине и осмеха, оптимизма људи, виђено је и јуче на нашем штанду.

РЕДОВНИ САСТАНАК МЕСНОГ ОДБОРА ИЗВОР

У Дому културе у Извору одржан је редовни састанак Месног одбора Извор. Састанку су присуствовали повереници наше странке, Новица Марковић и Весна Петровић, секретар Предраг Милошевић као и координатори рада нашег одбора, чланови Извршног и Главног одбора странке, Дарко Јовановић и Далибор Шћекић.

ШТАНД УНИЈЕ МЛАДИХ У ЦЕНТРУ ГРАДА

Ни хладно и кишовито време није спречило параћинске напредњаке да и данас буду са нашим суграђанима. Велики број Параћинаца је посетио наш штанд код улаза на пијацу и потписао подршку нашој политици промена у Параћину.

Pages