Вести

ПОСЕТА НАРОДНОГ ПОСЛАНИКА И ЧЛАНА ПРЕДСЕДНИШТВА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ВЛАДИМИРА ЂУКАНОВИЋА

У недељу, 17.12.2017. године, Повереништво, заједно са грађанима, члановима и симпатизерима Српске напредне странке имало је ту част да по други пут угости Владимира Ђукановића, посланика СНС-а у скупштини Србије  у препуном Дому културе у селу Бошњане.

Присутнима, којих је било преко 150, су се обратили повереник за Бошњане Горан Којић, магистар Звонко Царевић, повереник Милан Илић као и сам посланик Владимир Ђукановића.

Истакнути су проблеми општине који тиште њене грађане : очајна демографска и економска ситуација у општини као последица владања демократа уназад седамнаест година који се баве само локалном политиком и куповином одборника а не економским развојем општине.

Поменут је и недостатак страних инвестиција који за производ има и недостатак радних места услед  дивље приватизације друштвених гиганата услед чега је општинска управа постала највећа фирма за запошљавање где места има само за политички подобне. Истакнуто је и надање да ће променом  општинске власти и ситуација у самој општини да се промени на боље где ће нова општинска  власт да ради за интересе грађана а не за интересе коалиционих партнера и одметнутих одборника.

Владимир Ђукановић је истакао да Повереништво Српске напредне странке у Параћину ужива сву подршку врха СНС-а са којим су успостављени директни контакти и уз чију помоћ се спроводи локална политика Српске напредне странке у Параћину.