Вести

Посета др Владимира Орлића, члана председништва и заменика шефа посланичке групе СНС

Повереништво Снс Параћин је у суботу 23.12.2017. године угостило др Владимира Орлића члана председништва СНС и заменика шефа посланичке групе СНС у Народној скупштини Републике Србије.

Овог пута домаћин је био месни одбор у Доњем Видову где се окупио велики број заинтересованих чланова и симпатизера странке.

Учешће у трибини узели су повереник МО Снс Доње Видово Новица Марковић, др Владимир Орлић, повереник Снс Параћин Милан Илић и координатор за села Звонко Царевић.

Високи фунционер и народни посланик Снс-а др Владимир Орлић је пренео поздраве Председништва, извршног одбора и службе за информисање Снс.

Истакао је да је Председник Србије, господин Александар Вучић увео озбиљан ред у државу, обезбедивши притом 140.000 нових радних места, смањивши и зауставивши спиралу пропадања јавног дуга, што је предуслов бољег живота у одговорној држави.

Др Владимир Орлић критиковао је локалну власт у Параћину, највише због лоше политике Саше Пауновића која за 17 година није успела да отвори ниједно ново радно место у општини.

"Парама пореских обвезника плаћају се наручени текстови председника општине Параћин у часописима као што је " Данас " који Параћинцима не служе ничему а Пауновићу служе искључиво у маркетиншке сврхе.

Себичлук и недостатак визије је највећи проблем у Параћину" додао је Орлић. Владимир Орлић је нарочито истакао подршку централе повереништву у Параћину, нагласивши да СНС нема паралелне структуре и одборе нигде у Србији па тако их нема ни у Параћину.

"Они који подржавају политику Пауновића, која се у свему коси са политиком СНС, никада не могу бити искрени када кажу да су за Александра Вучића. Зато кажите свим својим пријатељима да у Параћину постоји само један легитиман одбор СНС и то је повереништво на челу са Миланом Илићем, Небојшом Симићем и Миодрагом Стефановићем."

Одгоаварајући на питања чланова господин Орлић се дотакао и Српске фабрике стакла за коју је рекао пре свега да је приватна фабрика, приватизована у време ДС-а и да држава ради све што је у њеној моћи да помогне пре свега радницима у остваривању њихових права.