Вести

ПОДРШКА ПОВЕРЕНИКА ОО СНС ПАРАЋИН И ЧЛАНА ГО СНС ВЛАДИМИРА МИЛИЋЕВИЋА ПРЕДСЕДНИКУ СРБИЈЕ АЛЕКСАНДРУ ВУЧИЋУ

ОВО ЈЕ СРБИЈА

“Говоре гробови предака...”

Како то лепо песма каже, наши преци су се вековима борили за слободу. Борили су се за слободу своје деце, слободу своје земље и своју личну слободу. Велику смо цену за ту слободу платили, кроз ратове, кризе, ропства, изолације и сва зла овога света, како би Србија била своја и независна. Србија зависи само од свог народа, од могућности и жеља, од разума и емоција, од свега онога што нас чини слободним и независним људима на брдовитом Балкану.

Зашто ово пишем?

Све што сам рекао много боље од мене зна председник Србије Александар Вучић. Зна да је на челу поносног, тврдоглавог, правдољубивог, гостољубивог и толерантног народа. Зна да је на челу народа који често одлуке доноси срцем, а не главом, народа који непогрешиво бира царство небеско, а не царство земаљско, народа који је кроз историју пркосио скоро свим највећим светским силама.

Лакше доносимо одлуке да се тешко жртвујемо него што доносимо тешке дипломатске одлуке. Тешке дипломатске одлуке не доносе се лако, разумеју их само људи који виде много даље од било кога.

Милош Обреновић, дипломатијом и лукавошћу изборио се за поновну државност Србије, иако су многи сумњали у његове одлуке, оне су се показале као најбоље могуће по Србију. Александар Вучић зна да наш народ, као и он сам, на уцене и притиске одговара непоколебљивим пркосом и инатом, али сада је потребна и огромна мудрост коју управо наш председник поседује. Као пример правог и одговорног лидера, од тешких битака и одлука не бежи. На своја леђа примио је сав терет страних притисака, туђих сулудих одлука, будућности свог народа, своје и наше деце.

Дипломатски и економски јача сада него икада у последњих 30 година, управо захваљујући председнику Александару Вучићу који, градећи путеве, болнице, школе, мостове, подижући са ивице амбиса српску економију, доводи нас у позицију лидера у региону. Од државе где су владали чиновници страних амбасада направио је државу која је поштована у свету.

Подршка председнику Србије Александру Вучићу одавно није политичко већ национално питање.

Да ли желимо јаку, независну и напредну Србију или желимо Србију коју воде безимени чиновници страних амбасада? Да ли желимо да будемо своји на своме, Срби, са својом традицијом, културом и историјом или желимо да се водимо туђим главама, обичајима и циљевима?

Политика Александра Вучића је независна и слободна Србија.

Србија која ради и са Истоком и са Западом.

Србија која не пристаје на уцене и претње.

Србија која чува своје и поштује туђе.

Србија која се води правдом и законом, а не силом и вероломством.

Србија којој је будућност њене деце најбитнија ствар на овом свету.

Одлучно и непоколебиво подржавам председника Александра Вучића јер подржавајући њега подржавам и Србију.

Живео председник Александар Вучић. Живела Србија!