Вести

ОПШТИНСКИ ОДБОР СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ ПАРАЋИН СВЕЧАНО ОБЕЛЕЖИО СЛАВУ

Општински одбор Српске напредне странке Параћин, обележио је страначку славу, Света Петку, освештавањем и сечењем славског колача у нашим просторијама. Уприличена је пригодна прослава у присуству великог броја наших чланова, симпатизера и повереника, али и бројних званица из јавног и политичког живота Параћина, из сфера привреде, образовања, здравства, културе.
Овогодишњи колачар и домаћин био је један од повереника нашег одбора, Новица Марковић. Он се у свом обраћању захвалио гостима на времену које су издвојили, честитао славу свим члановима и функционерима странке, пожелевши свима добро здравље и успешну годину. Подсетио је на околности које су довеле до тога да Српска напредна странка постане најјача политичка организација у нашој општини, а то су пожртвован и марљив рад наших повереника и свих чланова, искрен однос према грађанима и резултати које свакодневно постижемо.
Са жељом да овај празник донесе мир у домове свих наших грађана и још већи напредак заједници којој припадамо и за коју радимо, Општински одбор СНС Параћин честита славу и свим суграђанима који славе Света Петку.