Вести

Одржан састанак са члановима МО Крежбинац

Према распореду посета сеоских месних одбора Повереништва СНС Параћин, четвртак 21.12.2017. био је резервисан за село Крежбинац, где се у простору који се зове Читаоница од 19 х окупио велики број људи.

Састанку су присуствовали и исти водили чланови Повереништва СНС Параћин и то повереник МО СНС Крежбинац Дејан Миленковић, који је био домаћин, један од повереника СНС Параћин Небојша Симић, координатор за сеоске МО СНС Параћин Звонко Царевић и председник Уније младих повереништва СНС Параћин Никола Крстић.

У пријатном расположењу сваки од чланова руководства објаснио је окупљенима функционисање повереништва на локалу, заједно са идентификацијом проблема људи из Крежбинца и анализом рада у протеклих годину дана.

Повереник Небојша Симић истакао је да локална власт у последњих 17 година није урадила ништа нарочито битно и велико за становнике Параћина већ да се највише бринула да оствари личну корист за уску групу људи која је интересно везана за Демократску странку. 

Зато је потребно да као опозиција откријемо на време све могуће негативне појаве које се догађају у самој општини Параћин и свим јавним предузећима на свим нивоима и да то представимо једноставним језиком тако да сви људи разумеју и буду упознати са свим чињеницама и закулисним радњама које локална власт спроводи на штету свих нас.

Звонко Царевић је нагласио је да је потребно велико ангажовање свих чланова и симпатизера странке али и велика озбиљност истих јер ће најактивнији чланови и људи који победе у својим МО бити носиоци развоја својих МО. 

Никола Крстић је информисао присутне о прошлим и будућим акцијама повереништва.