Вести

Kонференција за новинаре повереништва ОО СНС Параћин

У среду, 09.11.2017 године одржана је конференција за новинаре повереништва ОО СНС Параћин о пријему нових чланова странке и досадашњим резултатима повереништва.
" У претходном периоду, који је био доста турбулентан за наш локални одбор, пре свега желимо да истакнемо две кључне ствари а то су: прво, убедљива победа председника Александра Вучића на председничким изборима и резултат од 65 % освојених гласова у Параћину, што је један од најбољих резултата у Србији. Други кључни догађај за наш одбор одиграо се када су одборничку групу Српска напредна странка у локалном парламенту, као и општински одбор, који је једини легитимни заступник политике Српске напредне странке у општини и једини има апсолутну подршку централе Српске напредне странке, напустили поједини одборници и прикључили се јавно већини Саше Пауновића.
Обавештавамо јавност да је од постављања новог повереништва до данас странци приступило преко четиристо нових чланова. Пораст броја нових чланова нарочито се осетио управо након напуштања Српске напредне странке од стране неколицине одборника. Са нам су данас неки од људи који су препознали нову енергију Српске напредне странке у Параћину и који су изразили жељу да својим знањем и залагањем помогну да заједно преузмемо одговорност за вођење општине Параћин и сменимо локалну власт која седамнаест година води овај град према понору!
Са нама су данас и чланови Српске напредне странке :

Доцент др Весна Петровић, професор на Универзитету УНИОН - НИКОЛА ТЕСЛА у Београду.

Спец.мр.др Саша Бацић, заменик директора Опште болнице Параћин.

Мр Звонко Царевић, управник Поштанцког центра Јагодина.

Дипл. инг. шум. Ненад Ристић, ЈП ''Србијашуме''.

Христос Алексопулос, директор Високе медицинске школе у Ћуприји.

Анита Нешић, Национална служба за запошљавање Параћин.

Спец. др Предраг Илић, начелник сектора хируршких грана Опште болнице Параћин.

Др Милош Нешковић, лекар у Ургентном центру Параћин.

Дејан Нешић, директор Технолошко-техничке школе Параћин.

Александар Јовановић, директор ОШ Радоје Домановић Параћин.

Дипл.инг. шум. Гордан Николић, шеф Шумарске управе Параћин ЈП ''Србијашуме''.

Спец. др Горица Марић, Општа болница Параћин.

Дипл.прав. Милош Трандафиловић.

Дипл.ек. Александар Цветковић, директор француске фирме HYDRO MAG d.o.o. Параћин.

Мср.ек. Марија Миленковић.

Мср.ек. Александра Томић, менаџер AIK банке.

Дипл.ек. Драган Аксентијевић.

Маст. учит. Милош Гајић

Иван Максимовић, менаџер Standard Furniture Serbia d.o.o. Ћуприја.

Александар Златковић, лекар Ургентни центар Параћин.

После излагања Цвете Јовановић, присутнима се обратио Дејан Нешић, директор Технолошко школе :

"Могу само рећи да се надам да ће у наредном периоду сарадња коју Технолошка школа има са другим институцијама у окружењу и Републици свакако бити унапређена, тиме да сам ја од сада овде, да су људи са којима сарађујем у Параћину и окружењу, а и у министарству, на истом путу, тако да се надам да ће Технолошка школа, као и наша општина, кренути даље истим путем, и још бољим у наредном периоду, хвала."

На крају се присутнима обратио и повереник Милан Илић :

"Имам велико задовољство да, у име повереника Српске напредне странке Параћин, поздравим све нове чланове и пожелим им добродошлицу у Српску напредну странку. Пред свима нама је задатак да оживимо Параћин и вратимо му статус привредног центра и града који је био пожељан за живот. Томе свакако мора да претходи смена садашње нелегитимне власти која је од овог града направила касабу из које се људи масовно исељавају. То се дешава зато што властодршци немају никакве идеје, жељу па ни знања. Њима је једини циљ да што дуже остану на власти, не би ли контролисали буџет наше општине. Јако ми је драго, пре свега, што су ови људи који данас стоје са нама остварени у својим професијама и да никоме од њих не може да се спочита да су се учланили у Српску напредну странку из личних интереса. Препознали су то, да овај тим Српске напредне странке у Параћину за циљ има само једно, а то је борба за бољи и лепши град, и сигуран сам да су се зато придружили. Српска напредна странка у Параћину је најмасовнија и најбоље организована странка и странка са далеко највећим поверењем грађана. Сигурни смо да ће граћани то препознати и да ћемо врло брзо бити у прилици да сменимо ову нелегитимну власт која влада, као што сви знамо, куповином одборничких мандата а без икакве подршке грађана, и да ћемо преузети одговорност за вршење власти у нашој општини врло брзо, хвала."