Вести

ЈОВИЦА РАЈИЋ: Својим понашањем Саша Пауновић нас претвара у таоце своје политике

Председник ОО СНС у Параћину, Јовица Рајић је на конференцији за новинаре обавестио јавност о његовом ставу да на "тенденциозно и недопустиво понашање" председника Општине Параћин, које се испољава у његовим наступима на седници скупштине општине.

"Приликом сваке дискусије, господин Пауновић редовно излази из оквира својих надлежности и на један дрзак и непринципијални начин критикује републичку власт и државне органе, без обзира о којој се теми ради у локалном парламенту. То се поновило и на последњој седници, када се расправљало о приватизацији Радија Параћин, током које је господин Пауновић ничим изазван коментарисао пад хеликоптера, бранио заштитника грађана Сашу Јанковића, објашњавао како наводно Војно-безбедоносна агенција шпијунира радикале и правио компаративне анализе издвајања за информисање из буџета у градовима и оштинама у којима су на власти функционери из редова Српске Напредне Странке", наводи Рајић на конференцији за новинаре.

"Дакле, уместо да се бави својим послом и решава виталне проблеме грађана Параћина, господин Пауновић много више воли да се бави политикарством и опструкцијом рада скупштине. Изношењем својих личних ставова где им није место, све нас претвара у таоце своје мржње и нетрепељивости према републичким органима од којих иначе очекује помоћ и подршку за Параћин, додао је Рајић.

Господин Рајић је такође позвао предсеника општине Параћин да обавести јавност о чијем трошку и којим возилом путује сваког петка у Београд на састанак његове "Владе из сенке" где је он министар, и да то ради за време свог радног времена. Рајић је такође подсетио Пауновића да је много више политичких афера било време за власти Демократске странке него данас.