Вести

ДРЖАВНА СЕКРЕТАРКА МИЛЕНА ПОПОВИЋ ДАНАС ПОСЕТИЛА ОПШТИНУ ПАРАЋИН

Могућности за развој туристичких потенцијала параћинске општине, шта је до сада у том циљу урађено и какви су планови за наредни период - биле су теме данашњег састанка, организованог у Председништву Општине поводом посете Милене Поповић, државне секретарке у Министарству туризма и омладине, Параћину.

Са њом су разговарали председник општине Владимир Милићевић и директор Туристичке организације Владан Вучковић. Како је рекла државна секретарка, њена мисија је да шансу за развој туризма у Србији добију и нека друга места која нису Београд, због чега их ових дана и обилази.

Изражавајући задовољство данашњом посетом Mилене Поповић, коју је упознао са свим могућностима везаним за туризам које општина Параћин има, председник Општине Параћин Владимир Милићевић истиче да је локална самоуправа већ доста тога урадила на том плану, посебно кад је реч о Сисевцу и Грзи.

Општина Параћин има добру сарадњу са Министарством туризма и омладине, тако да ће заједничких пројеката и посета државне секретарке свакако бити још.

 

 

 

 

Извор : Општина Параћин