Саопштења

Саопштење Српске напредне странке Параћин 9.10.2023

Сведоци смо да већ дужи период времена режим Аљбина Куртија напада Србију и цео српски народ. Крајње је лицимерно да власт која је проистекла из терористичке организације УЧК спрочитава некоме о тероризму али смо се на то некако и навикли, јер смо давно увидели да Куртију и његовим сатрапима ништа није свето, ни празници, ни људски животи ни деца.

Последњи у низу напада је напад на председника Србије. Ни ово ништа ново не би било да није напад уперен индиректно, користећи сина председника Србије. Данило Вучић је пунолетан држављанин Србије, човек, који као и сви ми, има своје ставове, размишљања, пријатеље и сл... Данило размишља као и 90% становника Србије. Воли своју земљу, традицију и културу. Не би могли да разликујете њега од било ког младог српског патриоте данас уз само једну разлику, Данило Вучић је син председника Србије и као такав је увек злоупотребљаван као тачка притиска на Александра Вучића.

Повезивање Данила Вучића са догађајима у Бањској је, у најмању руку, научна фантастика. Циљ никад није ни био Данило Вучић, циљ је увек председник Србије а самим тим и сама Србија. Увлачење породице Александра Вучића у дневно-политичке догађаје је злочиначка тактика која је на снази одавно, што само говори са каквим се изазовима сусреће, како председник тако и Србија. Као да су напади на Србију повезани са нападима на породицу председника, чиме се открива стратегија непријатеља Србије, уништити или макар успорити главну личност политичког, дипломатског и економског живота Србије, Александра Вучића.

Не дамо нашег председника, не дамо нашу Србију.

Општински одбор Српске напредне странке Параћин најоштрије осуђује идиотске нападе и инсинуације терористе које се игра политике Аљбина Куртија и његове камариле.

Србија неће и не сме да стане!