Саопштења

Пауновић највећи "тајкун" у Параћину

Саша Пауновић вишедеценијски владар Параћина највећи је "тајкун" у општини. Годинама располаже буџетом општине како му је ћеф и уместо да размишља како да доведе инвеститоре једина преокупација му је како да измисли нове начине да буџетским новцем грађана Параћина "убеди" одборнике да му дају подршку у скупштини општине.

Човек који располаже са преко милијарду динара наших пара годишње "велики је газда" који одлучује о запослењима, накнадама, финансирању њему подобних удржења грађана, финансирању њему подобних медија (међу којима су нека из Београда а којима иду милиони динара нашег новца)...

Пауновић је у потпуности обесмислио сва могућа начела демкоратије и од општинског већа и скупштине општине направио је лакрдију где је он заправо једини прави доносилац свих одлука у општини. Седнице већа, које у просеку трају пар минута, а коштају нас годишње десетине милиона динара, обична су представа за општинске медије и не служе сврси баш као ни само општинско веће у коме уместо стручних људи седе партијски послушници тек да би примали плату.

Како је све већа нервоза у његовим редовима он покушава да одбрани и оно што је неодбрањиво. Тако ће сада причати да је за грађане најбоље да има што више функционера који примају новац из буџета а заправо таква ситуација одговара само њему јер тим новцем "de facto" располаже он и на тај начин контролише све политичке чиниоце осим СНС-а. Управо зато што овакав општински одбор Српске напредне странке не може да купи ни стотинама милиона прибегава разним лажима. Ипак у лажи су кратке ноге и Пауновићу је губитак власти неминован у наредном периоду и то га највише погађа обзиром да се он одавно не понаша као одговоран председник општине него као обласни деспот у феудализму.