Саопштење ОО СНС Параћин

Општински одбор Српске напредне странке Параћин пружа апсолутну подршку председнику Србије Александру Вучићу у овим изазовним временима за нашу државу. Сведоци смо да се председник Александар Вучић бори за Србију, сваког дана и на сваком месту и да је та борба тешка, неизвесна и неравноправна. Спољни удари, који су кулминирали седницом у УН пре пар дана, су само један од аспекта напада, не само на суверенитет и територијални интегритет Србије већ и на саму будућност српских генерација које долазе. Други аспект удара су појединци и медији који отворено спроводе антисрпску пропаганду из саме Србије, људи који се диве сваком ко пљуне на Србији, са скоро психопатским мазохизмом се наслађују свакој невољи која задеси Србију и глорификују сваког непријатеља Србије до идолопоклонства. Том канцеру српског друштвеног и политичког живота главна мета су председник Србије као и сама Србија и Срби јер знају да Александар Вучић је највећи, најжешћи и најспособнији заштитник наше земље и њених грађана и као такав је главна претња планираном урушавању Србије. Одавно борба Александра Вучића није политичко већ национално питање и као такво мора да буде стожер око кога ће се окупити све патриотске снаге, да се одбрани Србија, да се одбране њени грађана и њена будућност. Општински одбор Српске напредне странке Параћин апелује на све патриоте да стану уз председника Србије и да будемо сложни, да будемо своји а не потрчци и плаћеници страних амбасада и далеких центара моћи. Сви заједно са председником Србије за СРБИЈУ!